dimarts, 10 d’octubre del 2023

El dissabte 14 d'octubre el CEDIM ha programat quatre activitats guiades pel patrimoni domenequià


El dissabte 14 d'octubre, a les 10.30 del matí, es farà la visita al Palau Montaner de Barcelona, antiga residència del Comte de la Vall de Canet, on es comentaran les façanes, el jardí i l’interior de l'edifici, on gaudirem de les diferents estances i dels elements decoratius que va projectar l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

I a la mateixa hora també es va la visita comentada a la Casa Fuster, on es visitarà la darrera obra de Lluís Domènech i Montaner a la ciutat de Barcelona, es comentarà el llenguatge ornamental emprat, la importància que l’arquitecte dona a la llum natural que impregna l’edifici i destacarem la monumentalitat de les seves façanes. I la jornada clourà amb una degustació gatronòmica.

A Canet de Mar, a les 11 del matí, s'encetarà la Ruta Lluís Domènech i Pere Domènech amb punt de sortida des de la Casa museu Lluís Domènech i Montaner. 

A la tarda, a les 18.30h, en motiu de les Jornades Europees de Patrimoni 2023 s'oferirà una visita comentada gratuïta a l'exposició "Domènech i Montaner. Modernisme i modernitat a Canet de Mar", a la sala jardí de la Casa museu Lluís Domènech i Montaner. L'acte anirà a càrrec dels comissaris de l'exposició Carles Sàiz i Gemma Martí.